top of page
Indian summer retreat:  16 - 21 september 2024
IMG_1970.jpeg
Puur natuur

Mediteren werkt beter in de natuur, waar je de elementen op je kan laten inwerken. De unieke plek waar we je mee naartoe nemen, vormt met het ruisen van de golven, de geur van eindeloze olijfboomgaarden en de ongereptheid van een woest landschap de ideale backdrop voor een verblijf van uitgepuurde schoonheid. Een ideale kennismaking met lichaamswerk als houvast voor het leven. Zo onderzoeken we samen welke patronen ons ondersteunen en wat we achter ons wensen te laten. Dit bevrijdende traject is een feest voor lichaam en geest.

Voor wie?

Actieve, no nonsense mannen en vrouwen die samen een onvergetelijke week willen beleven. Wandelen, zwemmen, yoga, ademwerk, meditatie én lekker eten nemen een belangrijke plaats in in het programma. Daarnaast is er voldoende ruimte voor chillen, rust of eigen uitstappen. We geven de dag vorm op het ritme van de groep en het individu. De setting in een beperkt gezelschap faciliteert eerlijke verbindende gesprekken, terug naar de essentie en richting intuïtief leven. 

Indian Summer retreat pakket

- 5 nachten

- ochtend & avondmeditaties op aanvraag
- 12 sessies lichaamswerk en beweging, in de lodge, in de bergen en op het strand

- begeleide wandelingen
- maaltijden
: ontbijt, brunch en diner, drinks en snacks
- 1 restaurantdiner 
- lakens en (strand)handdoeken
- RainPharma
 welkomstcadeau

Mogelijkheid tot individuele coaching (bij te boeken ter plaatse)

Niet voorzien:
- vliegticket
- autohuur
- reisverzekering

Prijs, mogelijke kamerverdeling en vluchten

- Gedeelde kamer 2p met privé badkamer: 1.350€/p

- Gedeelde kamer met gedeelde badkamer: 1.250€/p

Mogelijke vluchten naar Kreta:

Heen (16/09/24): Dusseldorf Weeze - Chania (Ryanair FR 5747),

10.35h - 14.55h

Terug (21/09/24): Chania - Charleroi (Ryanair FR 6272),   

19.20h - 22.05h

IMG_2025.jpeg
IMG_2512.jpeg
IMG_0328_edited.jpg

Het team

Nathalie Jacques (Yoga)
Nathalie runt al meer dan 12
 jaar met heel veel passie haar eigen yoga studio ‘02’ in Sint-Truiden, na een 2- jarige opleiding in Mechelen en 4 jaar in Zolder. O2 staat voor zuurstof voor lichaam, geest en ziel, en dit ook elk jaar in Griekenland. Bij O2 kan je terecht voor groeps- en individuele lessen, alsook individuele coaching.
www.yogasint-truiden.be
 

 

 


Karolien Grosemans (Host)
Als architect & keramist zoekt Karolien dagelijks naar de mooiste en meest persoonlijke match tussen context, design & levensstijl van haar cliënteel. Vanuit die visie ontstond een zoektocht naar authenticiteit, schoonheid, passie & vakmanschap. Het combineren van mooi & uniek keramiek in een t
ijdloze, hedendaagse architectuur.

 


 

 

 

 

 

 


Leen Gysen (Host)
Als archeologe, kunsthistorica en ondernemer in kunstrestauratie, is schoonheid alomtegenwoordig bij Leen, zowel professioneel als privé. Zowat 6 jaar geleden bezocht ze deze streek in noordwest Kreta voor het eerst en werd op slag verliefd op de baai waarrond deze retreat zich afspeelt. Samen met Karolien zet ze een project op op de berg ‘Metochi’ waarin architectuur, interieur, kunst en duurzaamheid samen komen.

FOTO kAROLIEN_edited.jpg
15b719b5-8d04-4fe7-8c56-238487ff2e0c_edi
Meer informatie, contacteer ons hier!
bottom of page